Terug naar Nieuws

Aanmelden voor Mantelzorgwaardering

Gepubliceerd op:
Aanmelden voor Mantelzorgwaardering

Binnenkort is het weer de Dag van de Mantelzorg. Op 8 november worden mantelzorgers uit de gemeente Tynaarlo in het zonnetje gezet tijdens een waarderingsmoment in het gemeentehuis in Vries. Wethouder Hans Kuipers opent de bijeenkomst.

Ben jij mantelzorger of ken je iemand die mantelzorger is? Meld jezelf of diegene aan voor de waardering via onze website of bel naar 0592 – 749 332.
Aanmelden kan t/m zondag 27 oktober 2024.


Aangemelde mantelzorgers zijn welkom tussen 13.00 tot 15:00 uur. Er is koffie, thee en wat lekkers. Om 13.30 uur wordt de bijeenkomst geopend door wethouder Hans Kuipers. Tot 15.00 uur kunnen mantelzorgers hun attentie in ontvangst nemen. De mantelzorgers die niet kunnen komen, ontvangen de waardering persoonlijk aan de deur in de week van 11 november door leden van het gemeentebestuur of door buurtwerkers van Neie Naober.

De bijeenkomst is voor mantelzorgers van 24 jaar en ouder. Tijdens deze bijeenkomst krijgen mantelzorgers waardering voor de hulp die zij dagelijks bieden aan hun naaste(n). Zij doen dit vaak naast hun werk. Voor jongere mantelzorgers worden door het jaar heen andere activiteiten georganiseerd. Lees hier meer informatie over jonge mantelzorgers.

LET OP: Ook als je je voorgaande jaren hebt/bent aangemeld voor deze waardering, moet je je voor dit jaar weer opgeven!

10-10-2024

Speak Up!

Het Jongerenwerk is in samenwerking met RTV Tynaarlo gestart met het uitzenden van de online talkshow ‘Speak Up!’. Tijdens de afleveringen worden maatschappelijke thema’s behandeld. Enkele thema’s zijn: prestatiemaatschappij, armoede, klimaat en verslaving. Tijdens de talksh…
Lees meer