Terug naar Nieuws

Mentor4You

Gepubliceerd op:
Mentor4You

Ben of ken jij een jongere tussen de 11 en 24 jaar die wel eens ergens tegenaan loopt en met iemand daarover wil praten? Mentoren van Mentor4You denken graag met je mee!

Mentor4You is het mentorprogramma voor jongeren van 11 tot en met 23 jaar in de gemeente Tynaarlo. Een mentor kan je helpen met verschillende vragen over je ontwikkeling en is een steuntje in je rug.

Hoe werkt het?
Je kan via je ouders/opvoeders, school of andere organisaties worden aangemeld bij het jongerenwerk van Neie Naober. Vanuit het jongerenwerk gaan we vervolgens met jou in gesprek zodat we gezamenlijk een beeld krijgen welke ondersteuning je nodig hebt en waar met een mentor aan gewerkt kan worden. Daarna wordt er gekeken of er een mentor is die goed kan aansluiten bij jouw hulpvraag. Als er een match is, vindt er een kennismakingsgesprek plaats tussen jou en de mentor om kijken we of het klikt.

Mentoren
De mentoren zijn vrijwilligers van verschillende leeftijden, vaak met een achtergrond in het sociaal werk. Mentoren kunnen zowel preventief als ondersteunend in de vorm van nazorg worden ingezet.

Hier vind je meer informatie over Mentor4You.

Ben of ken je een jongere die ondersteuning kan gebruiken bij zijn of haar ontwikkeling? Of heb je nog vragen over Mentor4You? Neem dan contact op met onze jongerenwerker Jade Damstra: (06) 820 840 74 of j.damstra@neienaober.nl.

Foto's

Bekijk ook

10-10-2024

Aanmelden voor Mantelzorgwaardering

Binnenkort is het weer de Dag van de Mantelzorg. Op 8 november worden mantelzorgers uit de gemeente Tynaarlo in het zonnetje gezet tijdens een waarderingsmoment in het gemeentehuis in Vries. Wethouder Hans Kuipers opent de bijeenkomst. Ben jij mantelzorger of ken je iemand die mantelzorger is? Meld…
Lees meer
 
10-10-2024

Speak Up!

Het Jongerenwerk is in samenwerking met RTV Tynaarlo gestart met het uitzenden van de online talkshow ‘Speak Up!’. Tijdens de afleveringen worden maatschappelijke thema’s behandeld. Enkele thema’s zijn: prestatiemaatschappij, armoede, klimaat en verslaving. Tijdens de talksh…
Lees meer
 
09-10-2024

Vertrek Liesbeth de Vries

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de gemeente Tynaarlo gaat onze gewaardeerde collega Liesbeth de Vries bij een andere Tinten-organisatie werken. In 2005 is Liesbeth als Sociaal-Cultureel Werker bij Stichting Trias in onze gemeente begonnen. In 2021 ging Trias over in Neie Naober en Lies…
Lees meer