Terug naar Nieuws

Nieuw! Veerkracht-bijeenkomsten

Gepubliceerd op:
Nieuw! Veerkracht-bijeenkomsten

Heb je het gevoel dat je wel wat meer energie kunt gebruiken? Dat je graag wat positiever in het leven wilt staan? Of heb je een moeilijke periode achter de rug en wil je graag weer vooruit kijken? Dan is Veerkracht vast iets voor jou!

In een vijftal kleinschalige bijeenkomsten krijg je handvatten die je helpen om een goede balans (terug) te vinden of vast te houden. Sluit je aan bij de Veerkracht-bijeenkomsten waarbinnen het echte gesprek, ontmoeting, herkenning, een luisterend oor en er voor elkaar zijn centraal staat.

Inhoud
We beginnen met een kopje koffie en bespreken per keer een aantal thema's. Er is daarbij ruimte om je ervaringen, gedachten en gevoelens te delen.

Thema’s die aan de orde komen zijn:
• Wat is gezondheid en wanneer ben je gezond?
• Wat zijn belangrijke waarden voor jou?
• Wat is het effect van positiviteit en hoe zet je vaker een positieve bril op?
• Waar ben je goed in? Waar liggen jouw krachten?
• Hoe vind je balans tussen wat energie geeft en energie kost?

Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 personen) worden er 5 bijeenkomsten georganiseerd op vrijdagmiddag van 13:00 - 15:00 uur bij Neie Naober. Adres: Middenstraat 1 Zuidlaren (1e verdieping boven de bibliotheek). Bij voldoende aanmeldingen in andere kerndorpen gaan we kijken of we de bijeenkomsten ook op andere locaties kunnen organiseren.

Draaglast kun je vaak niet veranderen, maar jouw eigen draagkracht wel...

Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met onze buurtwerker Lot Thijs: (06) 588 652 13 of l.thijs@neienaober.nl.

Foto's

Bekijk ook

06-09-2024

Hét Compliment van Drenthe 2024

  Met Hét Compliment van Drenthe waardeert de provincie de inzet van vrijwilligers voor hun onmisbare bijdrage aan een mooier en socialer Drenthe. Hét Compliment is bedoeld voor vrijwilligers die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier samenwerken. De ontvangers k…
Lees meer
 
03-09-2024

Meer Bewegen voor Ouderen

Onder de naam ‘Meer Bewegen voor Ouderen’ (MBvO) organiseert welzijnsorganisatie Neie Naober een sportaanbod voor senioren. Vanaf de eerste week van september starten 10 diverse beweegactiviteiten in de gemeente Tynaarlo. Geïnteresseerden kunnen in september gratis proeflessen volge…
Lees meer
 
02-09-2024

Steun The Zero Generation

Dit jaar doet Neie Naober mee met de Rabobank ClubSupport. En wel voor hét jaarlijkse alcoholvrije jongerenfeest in de gemeente Tynaarlo: The Zero Generation 2025. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op ons project, waardoor we dan een substantieel bedrag van de bank ontvangen. Rabobank Ass…
Lees meer