Gepubliceerd op:
Speak Up!

Het Jongerenwerk is in samenwerking met RTV Tynaarlo gestart met het uitzenden van de online talkshow ‘Speak Up!’. Tijdens de afleveringen worden maatschappelijke thema’s behandeld.

Enkele thema’s zijn: prestatiemaatschappij, armoede, klimaat en verslaving. Tijdens de talkshow gaat een jongerenwerker in gesprek met twee gasten uit het werkveld.

Aan de hand van stellingen wordt het hoofdthema van die uitzending besproken. Uiteraard komen de jongeren zelf ook aan het woord. Als echte reporters gingen de jongerenwerkers de straten op om jongeren te ondervragen.

De volledige uitzendingen zijn te zien via het YouTube-kanaal van het Jongerenwerk. Daarnaast worden er korte fragmenten gedeeld op het TikTok-account.

10-10-2024

Aanmelden voor Mantelzorgwaardering

Binnenkort is het weer de Dag van de Mantelzorg. Op 8 november worden mantelzorgers uit de gemeente Tynaarlo in het zonnetje gezet tijdens een waarderingsmoment in het gemeentehuis in Vries. Wethouder Hans Kuipers opent de bijeenkomst. Ben jij mantelzorger of ken je iemand die mantelzorger is? Meld…
Lees meer