Terug naar Nieuws

Steun The Zero Generation

Gepubliceerd op:
Steun The Zero Generation

Dit jaar doet Neie Naober mee met de Rabobank ClubSupport. En wel voor hét jaarlijkse alcoholvrije jongerenfeest in de gemeente Tynaarlo: The Zero Generation 2025. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op ons project, waardoor we dan een substantieel bedrag van de bank ontvangen.

Rabobank Assen en Noord Drenthe draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de jaarlijkse Rabobank ClubSupport.

Leden van Rabobank kunnen van 2 tot en met 24 september maximaal drie stemmen uitbrengen. Elke stem is geld waard! Neie Naober ontvangt dan een bedrag afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen.

Ons doel
The Zero Generation is de naam voor hét tienerfeest van de gemeente Tynaarlo. TZG richt zich speciaal op de leeftijdsgroep 12 t/m 17 jaar. Daarom is het feest ook volledig alcoholvrij. Wij staan volledig achter deze boodschap. Onze boodschap is dan ook: om een goed feest te beleven heb je geen alcohol nodig.

Wij vinden het belangrijk dat jongeren activiteiten kunnen bezoeken, die speciaal voor hen bedoeld zijn. Jongeren kunnen hierdoor ook op een betrouwbare manier het uitgaan ontdekken.

Stemmen
Breng hier je stem uit of ga naar jouw Rabo App, Instellingen, Mijn Lidmaatschappen, Rabo ClubSupport als jij ons alcoholvrije jongerenfeest ook belangrijk vindt.

Alvast hartelijk dankt voor jouw steun!

Foto's

Bekijk ook

13-09-2024

Stichting Vier het Leven gastspreker Open Huiskamer Paterswolde

Maandag 23 september komt Stichting Vier het Leven als gastspreker langs bij de Open Huiskamer in Paterswolde. Elke maandagmiddag komen senioren uit Eelde-Paterswolde samen in Ons Dorpshuis. De Huiskamer is een gezellige bijeenkomst waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten. Er is ruimte voor een praatje e…
Lees meer
 
11-09-2024

Jongerenwerkers Tynaarlo

Veilig opgroeien, dat gunnen we elk kind. Jezelf ontwikkelen staat in deze levensfase centraal, maar helaas gebeuren er soms dingen waardoor dit lastiger wordt. Ouders, verzorgers en school staan voor ze klaar, maar soms is er extra ondersteuning nodig. Neie Naober is er voor alle kinderen en jonger…
Lees meer
 
09-09-2024

Veerkracht-bijeenkomsten

Afgelopen voorjaar zijn we begonnen met Veerkracht-bijeenkomsten. Bij Veerkracht staat het echte gesprek, ontmoeting, herkenning, een luisterend oor en er voor elkaar zijn centraal. In een vijftal kleinschalige bijeenkomsten krijg je handvatten die je helpen om een goede balans (terug) te vinden of…
Lees meer