Terug naar Nieuws

Vertrek Liesbeth de Vries

Gepubliceerd op:
Vertrek Liesbeth de Vries

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de gemeente Tynaarlo gaat onze gewaardeerde collega Liesbeth de Vries bij een andere Tinten-organisatie werken.

In 2005 is Liesbeth als Sociaal-Cultureel Werker bij Stichting Trias in onze gemeente begonnen. In 2021 ging Trias over in Neie Naober en Liesbeth vervolgde haar werk bij ons als Buurtwerker en Coördinator van het VIP!

In de gemeente werd Liesbeth vooral hét gezicht van het vrijwilligerswerk. Door onder andere de projecten Vrijwilliger van de maand, Kenniskarvaan en de Horecabon voor vrijwilligers. In de loop der jaren heeft ze een groot netwerk opgebouwd en veel vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact gebracht.

Liesbeth gaat per november aan de slag bij welzijnsorganisatie Andes in de gemeente Borger-Odoorn. Net als Neie Naober onderdeel van de Tintengroep.

Wil je in verband met haar vertrek Liesbeth nog een bericht sturen? Mail die dan vóór 20 oktober naar vip@neienaober.nl.

We danken haar hartelijk voor haar inzet en zullen haar als collega missen!
We wensen haar veel werkplezier op haar nieuwe werkplek.

10-10-2024

Aanmelden voor Mantelzorgwaardering

Binnenkort is het weer de Dag van de Mantelzorg. Op 8 november worden mantelzorgers uit de gemeente Tynaarlo in het zonnetje gezet tijdens een waarderingsmoment in het gemeentehuis in Vries. Wethouder Hans Kuipers opent de bijeenkomst. Ben jij mantelzorger of ken je iemand die mantelzorger is? Meld…
Lees meer